Στην προπόνηση ο Καρυπίδης: «Μπορούμε να προκριθούμε, θέλω να τα δώσετε όλα»

Στην προπόνηση ο Καρυπίδης: «Μπορούμε να προκριθούμε, θέλω να τα δώσετε όλα»

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και μίλησε στους παίκτες και τον Μπούργος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του οτι η ομάδα του μπορεί να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.

Την αισιοδοξία του ενόψει του πρώτου αγώνα του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εξέφρασε ο Θόδωρος Καρυπίδης, που βρέθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και μίλησε με τον Χερμάν Μπούργος και τους παίκτες.

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Μπορούμε να προκριθούμε. Σας έχω εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι επικεφαλής της αποστολής των κιτρίνομαυρων, που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (4/8) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο παράγοντας των κιτρίνομαυρων βρέθηκε μετά το τέλος της προπόνησης και στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να τακτοποιήσει θέματα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ