Βλάχος: «Βήμα βήμα για τους ομίλους του Conference League»

Βλάχος: «Βήμα βήμα για τους ομίλους του Conference League»

Σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά.

Δηλώσεις μετά την κλήρωση της φάσης των Play off του Europa Conference League έκανε ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος.

Εξήγησε πως όλοι στο στρατόπεδο των Πρασίνων είναι συγκεντρωμένοι στα ματς με τη Σλάβια Πράγας και κοιτούν κάθε βήμα ξεχωριστά με στόχο τους ομίλους της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Έτσι παρουσίασε τον Παναθηναϊκό η Σλάβια Πράγας

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Κατ΄ αρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός ήταν άλλωστε ένας από τους μεγάλους στόχους της ομάδας. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν χρειάζεται το οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με την κλήρωση. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι οι αγώνες με την Σλάβια Πράγας και στη συνέχεια βήμα – βήμα να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Conference League»

Για το αν είναι μια διοργάνωση που ευνοεί τις ελληνικές ομάδες να πετύχουν κάτι πολύ σημαντικό:

«Είναι μια διοργάνωση θεωρώ που μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες, μπορεί να δώσει ευκαιρίες στις ελληνικές ομάδες αυτή τη στιγμή να συλλέξουν πόντους, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την γενική βαθμολογία της UEFA και με μία προσοχή και ταπεινότητα απέναντι στους αντιπάλους, καθώς υπάρχουν ομάδες που φαίνονται ανίσχυρες, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να υποτιμήσεις κανέναν. Με λίγο προσοχή μπορεί τα πράγματα να είναι θετικά για όλες τις ομάδες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ