Μόνο τη Σλάβια σκέφτονται στον Παναθηναϊκό

Μόνο τη Σλάβια σκέφτονται στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη την Πέμπτη 4/8, 20:00, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλάβια και η αναμονή για τους πράσινους λαμβάνει επιτέλους τέλος.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλάβια (4/8,20:00). Στο στρατόπεδο των πρασίνων  σκέφτονται μόνο τη Σλάβια Πράγας και έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην προετοιμασία και… το διάβασμα του αγώνα.

Το «τριφύλλι» είδε τη προσεχή αντίπαλο του να ηττάται στη πρεμιέρα του τσεχικού πρωταθλήματος από την Χράντετς Κράλοβε με 1-0 ωστόσο δεν φαίνεται να τους καθησυχάζει αυτό πέρα και από το γεγονός ότι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές.

Όσον αφορά στους διαθέσιμους παίκτες που θα έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Παλάσιος επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ οι Χουάνκαρ και Αιτόρ είναι ακόμα αμφίβολοι, με τη συμμετοχή τους να αναμένεται να αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Πρώτη» του Σπόραρ»

Ο Σποράρ πραγματοποίησε ατομική προπόνηση και έχει δηλωθεί στη λίστα οπότε αν το θελήσει ο Σέρβος προπονητής θα μπορεί να τον επιλέξει για να βοηθήσει τις προσπάθειες της ομάδας του.

Το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναικού, ο Βέρμπιτς δεν έχει δικαίωμα σε ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ως μια πιθανή περίπτωση παράταξης εμφανίζεται η χρήση τριών στόπερ με τον Κουρμπέλη να παίρνει θέση βασικού αν προτιμηθεί αυτό το σχήμα.

Οι Γκάνεα  και Κώτσιρας φαίνεται πως θα είναι αυτοί που θα καλύψουν το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ