«Απογειώθηκε« ο Άρης για το πρώτο βήμα πρόκρισης (Pics)

«Απογειώθηκε« ο Άρης για το πρώτο βήμα πρόκρισης (Pics)

Ο Άρης αναχώρησε το πρωί (3/8) για το Τελ Αβίβ με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα PlayOffs τoyEuropa Conference League.

Ο Άρης «πέταξε» σήμερα το πρωί (3/8) για το Τελ Αβίβ όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι με σκοπό να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης σην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Νίκου Τερζή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο Χερμάν Μπούργος έχει αποφασίσει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο κρίσιμο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του, ωστόσο δεν προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις. Ο Άρης αποχωρεί για το Ισραήλ πλήρης και χωρίς προβλήματα.

Η ομάδα αναμένεται να φτάσει περίπου στις  12 και το απόγευμα στις 19:00 θα κάνει στο «Μπλούμφιλντ». ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Χερμάν Μπούργος και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ρονάλντο: «Τρελή» πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη:

Μπράμπετς, Χατζηιωάννου, Κουέστα, Νταμπό, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε, Καρακασίδη, Φαμπιάνο, Μαντσίν, Μαρμαρίδη, Μ’ Μπακατά, Οντουμπάγιο, Πάλμα, Πίρσμαν, Καμάτσο, Τανούλη, Μαζικού και Παναγίδη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ