Πειραματίζεται ενόψει Άρη ο Ίβιτς

Πειραματίζεται ενόψει Άρη ο Ίβιτς

Με πολλές αλλαγές θα παρατάξει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Άρη ο Ίβιτς σύμφωνα με μέσα από το Ισραήλ.

Πειράματα ενόψει Άρη κάνει ο Βλάνταν Ίβιτς σύμφωνα με μέσα του Ισραήλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 11αδα της Μακάμπι τη Πέμπτη 4 Αυγούστου θα έχει πολλές αλλαγές κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Αυτό γίνεται γιατί η ομάδα από το Ισραήλ δεν βρήκε εύκολα δίχτυα στα τελευταία δύο ματς με Ζίρα και Μακάμπι Νετάνια αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: «Πάτησε» Τελ Αβίβ ο Άρης (pics)

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μετά από δύο εντός έδρας παιχνίδια, με την Μακάμπι Νετάνια και τη Zίρα, ματς στα οποία η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν σημείωσε γκολ, εξετάζεται το ενδεχόμενο αλλαγών στην ενδεκάδα για το ματς με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Σε σύγκριση με το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζίρα στο οποίο η Μακάμπι Τελ Αβίβ σημείωσε τρία γκολ, τα δύο εντός έδρας παιχνίδια στο Toto Cup και τον προηγούμενο γύρο του Conference League, ήταν λιγότερο καλά επιθετικά και ως εκ τούτου ο Σέρβος προπονητής, Βλάνταν Ίβιτς, σκέφτεται αλλαγές.

Αυτός που μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι ο Νταν Γκλάζερ. Επέστρεψε από τραυματισμό και μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τη Ζίρα, δεν αποκλείεται να είναι στην ενδεκάδα. Στην προπόνηση ο Ιβιτς δοκίμασε τριάδα μπροστά…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ