Φαμπιάνο: «Έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη»

Φαμπιάνο: «Έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη»

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χερμάν Μπούργος και ο Φαμπιάνο Λέισμαν που τόνισε πως ο Άρης στοχεύει στη νίκη στο Τελ Αβίβ.

Για τη νίκη πήγε στο Τελ Αβίβ ο Άρης! Αυτό υποστήριξε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Μακάμπι ο Φαμπιάνο Λέισμαν που θεωρεί ωστόσο ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Κορμπεράν…

Όσα είπε ο Φαμπιάνο:

Για το τι διαφορετικό περιμένει να αντιμετωπίσει αύριο σε σύγκριση με την Γκόμελ; «Τα παιχνίδια με την Γκόμελ δεν ήταν εύκολα, καθώς η Γκόμελ είχε αγωνιστικό ρυθμό και ήταν ψηλά στην βαθμολογία. Εμείς μπήκαμε με αποφασιστικότητα. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα, ωστόσο, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και ταξιδέψαμε μόνο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά και αρκετοί νέοι παίκτες. Χρειάζεται χρόνος που ωστόσο δεν υπάρχει. Έχουμε δουλέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα και τα νέα παιδιά προσαρμόζονται. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και όπως είπε ο προπονητής μας είμαστε εδώ, έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ποια θεωρεί πως είναι τα πλεονεκτήματα της Μακάμπι: «Παίζει στην έδρα της, θα έχει την στήριξη των φιλάθλων της, θα μπει δυνατά. Ωστόσο και εμείς είμαστε αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη, έχουμε δουλέψει καλά, προερχόμαστε από δύο νίκες και επομένως θα δώσουμε το 100% για τη νίκη. Οι πιθανότητες είναι 50-50 στη σειρά. Πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ, θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες αλλά και η στρατηγική».

Τέλος πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι για να φανούμε ανταγωνιστικοί και στα δύο επερχόμενα ματς της σειράς. Φυσικά δεν σκεφτόμαστε το ματς στο Βικελίδης καθώς προέχει το αυριανό ματς. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι πρέπει να πετύχουμε. Η υπόσχεση που δίνω είναι ότι αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ