Χόλες: «Ο δυσκολότερος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός – 50/50 η πρόκριση»

Χόλες: «Ο δυσκολότερος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός – 50/50 η πρόκριση»

Ο Τόμας Χόλες χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο και έδωσε μοιρασμένες πιθανότητες για την ομάδα που θα προκριθεί.

Ο Τόμας Χόλες μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς της Σλάβια Πράγας με τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε το Τριφύλλι ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο και ταυτόχρονα επισήμανε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50/50.

Διαβάστε επίσης: Απρόοπτο στη Σλάβια πριν τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θα έλεγα πως είναι 50/50. Είμαστε και εμείς και αυτοί καλές ομάδες. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο ευρωπαϊκό στερέωμα, την περασμένη σεζόν φτάσαμε στα ημιτελικά, ξεπεράσαμε πολλούς δυνατούς αντιπάλους. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία στα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Χθες κάναμε αρκετή ώρα ανάλυση. Είδαμε πως αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με υψηλή ποιότητα, η οποία βέβαια μπορεί να μην σκοράρει πολλά γκολ αλλά έχει πολύ καλή ομάδα. Και επιθετικά όμως είναι ισχυρή ομάδα, επιτίθεται με πολλούς ποδοσφαιριστές. Αντιμετωπίζουμε πιθανότατα τον δυσκολότερο αντίπαλο που μπορούσαμε να πάρουμε», ανέφερε αρχικά.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη. Θα παίξει ρόλο αυτό;

«Νομίζω πως θα είναι μεγάλο κίνητρο για αυτούς. Θα παίξουν για τους οπαδούς τους, το να βρεθούν στους ομίλους είναι μεγάλη υπόθεση για όλη την πόλη».

Αν έπρεπε να επιλέξεις τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο, ποιον θα διάλεγες;

«Ο μέσος Ρούμπεν Πέρεθ έχει τραβήξει την προσοχή μου, κυρίως απ’ το βίντεο. Ο Ισπανός είναι εξαιρετικός με τη μπάλα, συνεισφέρει όμορφα στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ