Ίβιτς: «Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική»

Ίβιτς: «Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική»

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς θέλησε να κρατήσει χαμηλά την... μπάλα μετά το σαφές προβάδισμα της ομάδας του επί του Άρη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του Άρη στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Coference League, βάζοντας έτσι γερά τις βάσεις για την πρόκριση.

Ωστόσο ο τεχνικός των Ισραηλινών θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει της ρεβάνς στο «Κλ.Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0: Μπουκέ-το στα μούτρα των «πρασίνων»

«Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε να έχουμε πράγματα τα οποία μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Παίξαμε βάσει της φιλοσοφίας που θέλουμε. Κερδίσαμε το παιχνίδι, έχουμε ένα ακόμη στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση κι αυτό θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι», είπε.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Εράν Ζάχαβι, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε ότι… «ήρθε για να μας βοηθήσει και είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δουλεύει σκληρά. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να μιλήσω για τον Ζάχαβι γιατί όλοι ξέρουν ποιος είναι. Δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλει, γι’ αυτό έπαιξε μόλις 30 λεπτά. Θα παίξει περισσότερο στον δεύτερο αγώνα εφόσον του το επιτρέψει η φυσικά κατάστασή του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ