Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στη Σλάβια

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στη Σλάβια

Το ματς της Πράγας είναι παρελθόν και ο Παναθηναϊκός κοιτάει πλέον μόνο τη ρεβάνς της Λεωφόρου - Πίστη και αισιοδοξία για την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίζει να αισθάνεται αδικημένος από την κακή, εις βάρος του, διαιτησία του Γάλλου Μπουκέ, αλλά το ματς της Πράγας και τα αγωνιστικά λάθη που έγιναν εκεί τα έχει αφήσει ήδη πίσω του.

Στο μυαλό των «πράσινων» είναι μόνο η ρεβάνς στη Λεωφόρο την ερχόμενη Πέμπτη (11/8, 20:30) και το πώς θα ανατραπεί αυτό το 2-0. Στο «τριφύλλι» θεωρούν πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στην έδρα τους σε πέντε βράδια από τώρα για να πάρουν την πρόκριση για τα playoffs του Europa Conference League.

Η προετοιμασία για τη μεγάλη ρεβάνς έχει ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής (5/8). Σχεδόν με το πού «πάτησε» Ελλάδα η αποστολή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάζεψε τους παίκτες του και άρχισε τη σκληρή δουλειά με φόντο το ματς της Πέμπτης.

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του Μπαρτ Σένκεφελντ που έλειψε πολύ στον πρώτο αγώνα. Ο Ολλανδός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του εν όψει της ρεβάνς.

Βέβαια, το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί δίχως τον τιμωρημένο Παλάσιος, αλλά θα έχει δίπλα του τον κόσμο του, ο οποίος θα γεμίσει ασφυκτικά το «Απόστολος Νικολαϊδης» για να δώσει ώθηση για τη μεγάλη ανατροπή-πρόκριση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ