Στην Τούμπα η προπόνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στην Τούμπα η προπόνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι ταξιδεύει σήμερα (8/8) για τη Θεσσαλονίκη, και θα πραγματοποιήσει προπονήσεις στην Τούμπα, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξιδεύει σήμερα (8/8), για τη Θεσσαλονίκη, δύο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ και θα πραγματοποιήσει προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία και όπως όλα δείχνουν και στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ίβιτς θα βρίσκεται νωρίτερα στη χώρα μας για τη δεύτερη αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι πολεμικές επιχειρήσεις είναι σε εξέλιξη στο Ισραήλ και μάλιστα η αντίπαλος του Άρη είχε μια δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια της προπόνησης της στο Τελ Αβίβ καθώς ήχησαν οι σειρήνες αεράμυνας της χώρας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα»: Μπαρτσελόνα και Μέσι είναι σε επαφές για τη μεγάλη επιστροφή

Η προγραμματισμένη άφιξη της ομάδας ήταν για τις 10/8, μια μέρα πριν τον αγώνα δηλαδή αλλά πάρθηκε η απόφαση αυτή για να μην υπάρξουν απρόοπτα, σύμφωνα με Ισραηλινά ΜΜΕ. Μάλιστα, η «Walla αναφέρει ότι οι Μακάμπι έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για την διευκόλυνση των προπονήσεων της, ενώ σε αυτό έπαιξε ρόλο η παρουσία των Τζακ Αγγελίδη και Βλάνταν Ίβιτς οι οποίοι έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ. «

Αναλυτικά η «Walla» αναφέρει:

«Μετά τη σημερινή προπόνηση η αποστολή θα μεταβεί στη Νετάνια και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει πού θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις αλλά αναμένεται να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, ίσως και στο στάδιο της ίδιας ομάδας.

Τζακ Αγγελίδης και Βλάνταν Ίβιτς στο παρελθόν εργάστηκαν στον ΠΑΟΚ, οπότε η Μακάμπι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα στην οργάνωση των προπονήσεων»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ