Σειρήνες πολέμου στο Τελ Αβίβ την ώρα της προπόνησης της Μακάμπι

Σειρήνες πολέμου στο Τελ Αβίβ την ώρα της προπόνησης της Μακάμπι

Οι παίκτες και το επιτελείο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, βίωσαν μια τρομακτική εμπειρία καθώς την ώρα της προπόνησης ήχησαν οι σειρήνες αεράμυνας του Ισραήλ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε προπόνηση υπό τους ήχους σειρήνων αεράμυνας, καθώς εκείνη τη στιγμή εκτοξεύτηκαν ρουκέτες από την οργάνωση του Ισλαμικού Τζιχάντ στην Λωρίδα της Γάζας.

Η κατάσταση που επικρατεί στην Γάζα τα τελευταία 24ωρα είναι πολύ έκρυθμη, και επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα πολλων ανθρώπων στις δύο χώρες.

Οι παίκτες και το επιτελείο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της αντιπάλου του Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League είχαν μια άκρως δυσάρεστη εμπειρία την ώρα που πραγματοποιούσαν την προπόνηση τους.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» από την Αγγλία: Ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται να μην ανανεώσει με τη Σίτι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Ισραηλινά ΜΜΕ ενώ το πρόγραμμα ήταν σε εξέλιξη, ήχησαν οι σειρήνες αεράμυνας της χώρας διότι είχαν εκτοξευτεί ρουκέτες από το Ισλαμικό Τζιχάντ την Λωρίδα της Γάζας.

Αμέσως όλοι όσοι ήταν παρόντες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, οδήγηθηκαν με ασφάλεια σε καταφύγια, ενώ μετά από λίγη ώρα η προπόνηση συνεχίστηκε κανονικά.

Στο Ισραήλ θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως η ομάδα του Ίβιτς θα «πετάξει» για την Θεσσαλονίκη μια μέρα νωρίτερα από ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο, δηλαδή την Τρίτη 9/8, αντί για την Τετάρτη.

Ακόμα οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως μέχρι στιγμής κανένας παίκτης δεν έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ