Παναθηναϊκός: «Υψηλής επικινδυνότητας το ματς, στηρίζουμε την ομάδα, προστατεύουμε τη Λεωφόρο»

Παναθηναϊκός: «Υψηλής επικινδυνότητας το ματς, στηρίζουμε την ομάδα, προστατεύουμε τη Λεωφόρο»

Η UEFA έχει χαρακτηρίσει το Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας και οι πράσινοι καλούν τον κόσμο να στηρίξει με τη φωνή του και να προστατεύσει το γήπεδο.

Το sold out του σημερινού αγώνα με τη Σλάβια Πράγας ήρθε μέσα σε λίγη ώρα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, παρά το 2-0 εις βάρος της ομάδας του, είναι διψασμένος για να δει από κοντά ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά για να στηρίξει τους πράσινους στην πολύ δύσκολη προσπάθεια ανατροπής που θα κάνουν.

Το… ραντεβού έχει δοθεί από νωρίς, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί θα βρεθούν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα και από εκεί θα τη συνοδεύσουν για το γήπεδο, το οποίο αναμένεται να είναι… καμίνι.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι η UEFA έχει χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι ως υψηλής επικινδυνότητας και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με τη φωνή του και να προστατεύσει τη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης: «Ρουκέτα» ο Παναθηναϊκός με Μπερνάρντ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν ήδη δείξει τη διάθεσή τους να συμπαρασταθούν στο Τριφύλλι, εξαντλώντας τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Απαραίτητα στοιχεία είναι η φωνή και η υποστήριξη όλων σε κόσμιο πλαίσιο. Κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, θα είναι άμεσα βλαπτική στην ομάδα και μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» να αποφύγουν χρήση καπνογόνων και λέιζερ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι χαρακτηρισμένος από την UEFA ως υψηλής επικινδυνότητας, οπότε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο 12ος παίκτης μας, θα πρέπει με τη συμπεριφορά του να προστατέψει το σπίτι του συλλόγου.

Όλοι μαζί για την πρόκριση!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ