Παναθηναϊκός: Για την ανατροπή και την πρόκριση στο… καμίνι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Για την ανατροπή και την πρόκριση στο… καμίνι της Λεωφόρου

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός θέλει να ανατρέψει το 2-0 της Πράγας κόντρα στη Σλάβια και να πάρει εκείνος την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Μετά από πέντε χρόνια ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ευρώπη και δεν θέλει αυτό το ταξίδι να τελειώσει τόσο άδοξα. Το 2-0 της Πράγας καθιστά μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League την Σλάβια, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή και να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε αυτή την προσπάθεια οι «πράσινοι» δεν θα είναι μόνοι τους. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξαφάνισε μέσα σε λίγη ώρα τα εισιτήρια της ρεβάνς (11/8, 20:30) και η Λεωφόρος θα είναι καμίνι αποτελώντας τον 12ο παίκτη για το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Το «θολωμένο» μυαλό, οι τραυματίες και το «παιχνίδι της χρονιάς»…

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σεμπάστιαν Παλάσιος που θα δει το ματς από την κερκίδα λόγω της άδικης αποβολής του στο πρώτο παιχνίδι. Κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Αργεντινού άσου στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει ουσιαστικά αποφασίσει για τους εννιά από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν.

Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κώτσιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουάνκαρ επιστρέφει στα αριστερά, με τον Μάγκνουσον και τον Σένκεφελντ, που έλειψε από το πρώτο παιχνίδι, να είναι στα στόπερ. Στην τριάδα του κέντρου θα είναι ο Πέρεθ με τον Κουρμπέλη και έναν εκ των Τσέριν ή Αλεξανδρόπουλου, με τον Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης, τον Αϊτόρ στο αριστερό και τους Ιωαννίδη και Σπόραρ να διεκδικούν τη θέση για την κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ