Σποράρ: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα»

Σποράρ: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα»

Όλα όσα δήλωσε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού Άντραζ Σπόραρ μετά τον αποκλεισμό από την Σλάβια Πράγας.Ο

Ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστια προσπάθεια να ανατρέψει το 2-0 της Πράγας, ωστόσο το τελικό 1-1 ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στους Τσέχους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ των «πρασίνων», Αντραζ Σποράρ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν πιέσε μετά το 1-0.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» στον Παναθηναϊκό: «Έχουν στερέψει τα λόγια πια με τους διαιτητές» (pic & vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπόραρ στην Cosmote TV:

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αν είχαμε σκοράρει στο 2′ ίσως η ροή να ήταν διαφορετική. Παίξαμε με μια ισχυρή ομάδα που είχε παίξει πέντε με έξι αγώνες και είχε δώσει έναν γύρο στην Ευρώπη. Εμείς πιέσαμε, αλλά δεν κατάλαβα γιατί δεν συνεχίσαμε να πιέζουμε και μετά το γκολ. Κάναμε καλό ματς, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαστε και απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είχε έλλειψη καθαρού μυαλού μετά τον υψηλό ρυθμό των πρώτων 60 λεπτών: «Δεν ξέρω να σας το πω. Βάλαμε δεύτερο φορ, αρχίσαμε τις μακρινές μπαλιές που δεν είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θα σταθώ και στην κούρασή μας μετά από έντονα 60 λεπτά. Παίξαμε απέναντι στη Σλάβια που είναι μια δυνατή ομάδα. Συνεχίζουμε τώρα και προχωράμε μπροστά. Το 2-0 στην Τσεχία ήταν καθοριστικό. Όταν είδα στο ξενοδοχείο στους φιλάθλους, ήταν κάτι εκπληκτικό. Πιστεύω πως μελλοντικά θα έχουμε τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό και αν τα καλά 60 λεπτά της ομάδας είναι οδηγός για το μέλλον: «Είμαι χαρούμενος γιατί πέτυχα γκολ. Έπρεπε να είχα πετύχει περισσότερα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στον τρόπο που παίξαμε τα πρώτα 60 λεπτά και να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει επιθετικά γιατί έτσι μπορεί να σημειώνουμε τρία και τέσσερα γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ