ΑΡΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming:

Ο Άρης θα προσπαθήσει κόντρα στην Μακάμπι να ανατρέψει το 0-2 στο Ισραήλ, έχοντας δίπλα του τον κόσμο που θα γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00). Στην… μάχη της ανατροπής και ο Άρης, που θέλει να τρελάνει τον κόσμο του και να πάρει ό,τι μπορεί από μια τέτοια βραδιά. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Άρης έφερε τον εαυτό του σε αυτό το σημείο, μετά απ’ τις δύο νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στην Γκόμελ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει εμπειρία, εκμεταλλεύτηκε ότι βρήκε τον αντίπαλο της σε κακή βραδιά και έρχεται στην Ελλάδα με ένα 2-0 στις αποσκευές της. Από την αρχή της κλήρωσης γνώριζαν στον Άρη πως τα πράγματα για την υπόθεση – πρόκριση στους ομίλους του Conference League θα ήταν δύσκολα, αφού ακόμα και αν οι «κίτρινοι» περάσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα πέσουν πάνω στην ισχυρή Νις. O Χερμάν Μπούργος δεν έβγαλε αποστολή χθες και κράτησε κρυφά τα χαρτιά του, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Όλοι όσοι είναι ετοιμοπόλεμοι έχουν μια ευκαιρία και όσοι επιλεχθούν ξέρουν πολύ καλά για τι πράγμα παίζουν. Στο στρατόπεδο της Μακάμπι τώρα. Το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης της 11αδας του πρώτου αγώνα φαντάζει ως το επικρατέστερο για τη Μακάμπι ενόψει του δεύτερου αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα και προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των παικτών οι οποίοι… έκαναν την δουλειά στον πρώτο αγώνα στο «Bloomfield Stadium». Στο μυαλό του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται ίσως μια αλλαγή με την αντικατάσταση του Χόζες με τον Νταβίντζαντα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος θα έπαιζε και στο πρώτο ματς, αλλά ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού τον κράτησε εκτός τελικά.

ΑΡΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming | Μπούργος: «Δική μου η πίεση»

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για τη ρεβάνς του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τόνισε πως παίρνει όλη την πίεση πάνω του. Παράλληλα ο Αργεντινός τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θα τα δείτε όλα αύριο».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούργος:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Είμαστε πολύ καλά, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι».

Για αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Άρης, σε σχέση με το πρώτο ματς: «Πρέπει να κερδίσουμε. Θα πρέπει τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς, να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Αυτό είναι το πρωταρχικό».

Για τα λάθη του Άρη στο πρώτο ματς και πώς θα τα αντιμετωπίσει: «Για να έχουμε μία κατάλληλη εικόνα,
πρέπει να δούμε τους τίτλους της Μακάμπι. 23 πρωταθλήματα, 23 Κύπελλα, έξι super cup. Παίζει συνεχόμενα στην Ευρώπη. Οπότε το όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να αποκλείσουμε μία τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να φτάσουμε και στο κατάλληλο επίπεδο».

Για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η έδρα του όπως και για την επικείμενη παρουσία του κόσμου στη σημερινή προπόνηση: «Είναι το ιδανικό, αυτό που θα γίνει αύριο. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός».

Για το αν εξαρτάται από τον Άρη ή τη Μακάμπι η αυριανή πρόκριση: «Από εμάς…».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών: «Θα το δούμε αύριο…».

Για τη διαχείριση του αγώνα: «Από το πρώτο λεπτό, θα βγούμε για να κερδίσουμε».

Για τον τομέα της ψυχολογίας και αν είπε κάτι στους ποδοσφαιριστές: «Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος».

Για την αίσθηση που βγαίνει ότι δεν νιώθει πίεση για το ματς: «Αντιθέτως, όλη η πίεση είναι δική μου, τη νιώθω δική μου ώστε να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου».

ΑΡΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ