Στιλ σε Μάγκνουσον: «Οι οπαδοί μας με έχουν κάνει να δακρύσω και να ανατριχιάσω» (pic)

Στιλ σε Μάγκνουσον: «Οι οπαδοί μας με έχουν κάνει να δακρύσω και να ανατριχιάσω» (pic)

Ο Λουκ Στιλ θυμήθηκε τα όσα έζησε στην Λεωφόρο και εξέφρασε την υπερηφάνεια του που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο (1-1) και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa Conference League.

Ο κόσμος των πρασίνων δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα κόντρα στην Σλάβια, στην οποία στάθηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που αποθέωσε τους οπαδούς.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» στον Παναθηναϊκό: «Έχουν στερέψει τα λόγια πια με τους διαιτητές» (pic & vid)

Ένας από αυτούς που σχολίασαν την ανάρτησή του είναι ο άλλοτε τερματοφύλακας του «Τριφυλλιού», Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος γκολκίπερ θυμήθηκε τα όσα έζησε ο ίδιος στην ιστορική έδρα του Συλλόγου, εξέφρασε την υπερηφάνεια του που φόρεσε την πράσινη φανέλα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα σηκωθεί ξανά, παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Δύο φορές έχω κλάψει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μια φορά στο Γουέμπλεϊ, όταν έχασα στον ημιτελικό του FA Cup και μια στο παιχνίδι που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό το ματς οι οπαδοί ήταν ήσυχοι για 89 λεπτά. Τότε όμως χτύπησε ένα τύμπανο και άρχισαν ΟΛΟΙ να τραγουδούν τον ύμνο μας. Ανατρίχιασα και ποτέ δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος που αγωνίστηκα σε μια ομάδα. Το μάθημα είναι: απογοητευτήκαμε για μια στιγμή, αλλά αύριο θα σηκωθούμε ξανά».

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ