«Εξαφανισμένος» ο Καρλίτος, δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό

«Εξαφανισμένος» ο Καρλίτος, δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό

Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν βασικός. Φέτος μπαίνει σαν αλλαγή στο 88'. Ο Καρλίτος μετράει πλέον αντίστροφα.

Κυνηγούσε γκολ ο Παναθηναϊκός στην Πράγα από ένα σημείο και μετά. Για να ξανά μπει στο ματς μετά το 2-0 της Σλάβια. Όμως το γεγονός πως είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα ο Παλάσιος δεν επέτρεπε στον Γιοβάνοβιτς να πάρει πολλά ρίσκα, γιατί είχε πάντα τον κίνδυνο να δεχτεί και τρίτο γκολ και να αποκλειστεί από το πρώτο κιόλας ματς. Κάπως έτσι ο Καρλίτος έμεινε στον πάγκο να παρακολουθεί όλο το παιχνίδι.

Κυνηγούσε και χθες γκολ ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Όχι ένα, αλλά δύο τουλάχιστον. Το βρήκε το πρώτο στο 57’, όχι αργά για να διεκδικήσει μέχρι το φινάλε ένα δεύτερο και να στείλει το ματς στην παράταση.

Και παρά το γεγονός πως από το 70’-75’ και μετά άρχισε να χάνει και την ορμητικότητά του και τις ανάσες του, με αποτέλεσμα να γίνεται ολοένα και λιγότερο απειλητικός, ο Καρλίτος δεν ήταν στις επιλογές του Γιοβάνοβιτς για να περάσει στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Η Λεχ Πόζναν θέλει τον Καρλίτος

Έβαλε τον Καμπετσή στη θέση του Αλεξανδρόπουλου, έβαλε τον Ιωαννίδη στη θέση του Βαγιαννίδη. Έκανε την ομάδα του περισσότερο επιθετική μεν, αλλά δεν φώναξε κοντά του τον Ισπανό. Το έκανε στο 88’, βάζοντας τον αντί του Αϊτόρ, σε μια προσπάθεια πλέον να τα παίξει όλα για όλα, να πάρει κάθε ρίσκο, μήπως και βρει δεύτερο γκολ και στείλει το ματς στην παράταση.

Είναι φανερό πως ο Καρλίτος είναι… εξαφανισμένος σ’ αυτό το ξεκίνημα της σεζόν από τον Παναθηναϊκό. Τρίτη επιλογή στην επίθεση, πίσω από Σπόραρ και Ιωαννίδη. Ούτε καν… επιλογή στη μεσαία γραμμή, εκεί που υπάρχει έλλειψη «δεκαριού» και ο Ισπανός έχει δείξει πως μπορεί να δώσει λύσεις. Και σε δημιουργία και σε εκτέλεση.

Φαίνεται πως πλέον μετράει αντίστροφα, με την επιστροφή του στην Πολωνία να είναι το πιθανότερο σενάριο. Η Λεχ Πόζναν τον θέλει, αλλά δεν θέλει να πληρώσει τον Παναθηναϊκό. Μόνο αν ο παίκτης πάρει την ελευθέρας του οι Πολωνοί θα κάνουν πιο σοβαρή κίνηση και δίχως να του δίνουν τα λεφτά που παίρνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, που είναι κοντά στις 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ο ίδιος θέλει να πάει κάπου να αγωνίζεται και να βρει και πάλι ρόλο, αφού βλέπει πως στον Παναθηναϊκό, που πέρσι ξεκίνησε βασικός και μέχρι τα μισά της σεζόν ήταν ο πρώτος του σκόρερ, δεν υπάρχει πια προοπτική για κάτι τέτοιο. Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του Καρλίτος στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει και οι «πράσινοι» αναζητούν ήδη στην αγορά ακόμα έναν επιθετικό για να πλαισιώσει Σπόραρ και Ιωαννίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ