Εννιά μήνες φυλάκισης στους οπαδούς της Μακάμπι!

Εννιά μήνες φυλάκισης στους οπαδούς της Μακάμπι!

Σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ ο καθένας καταδικάστηκαν οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ που συνελήφθησαν χθες πριν τον αγώνα με τον Άρη.

Σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ ο καθένας καταδίκασε τελικά το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους δέκα οπαδούς της Μακάμπι που συνελήφθησαν χθες πριν τον αγώνα με τον Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενήργησαν οι αστυνομικές Αρχές σε οπαδούς της ισραηλινής ομάδας που βρίσκονταν στο σημείο, διαπιστώθηκε πως μερίδα αυτών έφεραν πυρσούς.

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία της ΑΕΚ, τα εμπόδια που βάζει στον εαυτό της και τα «βαφτίσια» του Αλμέιδα

Οι περισσότεροι εξ αυτών ωστόσο κατέθεσαν ότι προμηθεύτηκαν τα βεγγαλικά από κατάστημα κοντά στον Λευκό Πύργο, καθώς υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ήταν παράνομη η κατοχή και η χρήση τους στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα… αποκαλυπτικός για τον τρόπο με τον οποίο έκρυψαν τα βεγγαλικά, ήταν ένας από τους δύο αστυνομικούς που κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη.
Όπως είπε, οι κατηγορούμενοι είχαν κρυμμένα τα αντικείμενα, μέσα στα εσώρουχα τους και κάτω από τα γεννητικά τους όργανα. Ο ίδιος μάλιστα, επισήμανε πως οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στους σωματικούς ελέγχους των οπαδών, είχαν σταμπάρει ποιοι από αυτούς μπορεί να έκρυβαν αντικείμενα, από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να περπατήσουν σωστά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους 10 οπαδούς που δικάστηκαν σήμερα, οι άλλοι 5 Ισραηλινοί που συνελήφθησαν χθες, θα δικαστούν σε τακτική δικάσιμο καθώς είναι ανήλικοι.

Πηγή: grtimes.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ