Ματσάρα στο Βιγιαρεάλ με ζωντανούς τους Ισπανούς (4-3) – Γκολ και θέαμα στα πρώτα παιχνίδια των ομίλων (vids)

Ματσάρα στο Βιγιαρεάλ με ζωντανούς τους Ισπανούς (4-3) – Γκολ και θέαμα στα πρώτα παιχνίδια των ομίλων (vids)

Ανατροπές, «τεσσάρες» και απρόσμενες ισοπαλίες είχε το μενού στα πρώτα παιχνίδια των ομίλων του Conference League.

Με εντυπωσιακό τρόπο έκανε πρεμιέρα για τη νέα σεζόν το Conference League, με τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη ζώνη των 19:45 να προσφέρουν πολλά γκολ, συγκινήσεις και απρόσμενα αποτελέσματα.

1ος όμιλος

Στην Ιταλία, η Φιορεντίνα υποδέχτηκε της σαφώς πιο αδύναμη και με λιγότερη ευρωπαϊκή εμπειρία RFS από τη Λετονία, με τη φιλοξενούμενη ομάδα ωστόσο να κάνει την έκπληξη και να παίρνει την ισοπαλία. Στο 56′ άνοιξε το σκορ για την ιταλική ομάδα ο Μπαράκ, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 74′ με γκολ του Αντρέι Ίλιτς και να κρατάνε το αποτέλεσμα ως το τέλος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Χασάν – Ποιοι άλλοι φεύγουν

Για το ίδιο γκρουπ, Χαρτς και Μπασακσεχίρ αναμετρήθηκαν στη Σκωτία με τους Τούρκους να παίρνουν άνετη νίκη με 4-0, χάρη στα γκολ των Καλντιρίμ (26′), Ενταγισίμιε (67′), Οζκάν (82′) και το αυτογκόλ του Κίνγκσλεϊ (75′).

2ος όμιλος

Η Άντερλεχτ φιλοξένησε την Σίλκεμποργκ από τη Δανία στο πρώτο ματς της βραδιάς για τον όμιλο, με τους Βέλγους να επικρατούν με 1-0 με το γκολ πέναλτι του Φάμπιο Σίλβα στο 81′.

3ος όμιλος

Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν υπήρχε γκολ, Αούστρια Βιέννης και Χάποελ Μπερ Σεβά, «κόλλησαν» στο 0-0 στην Αυστρία, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο αλλά δεν βρήκαν ποτέ το γκολ.

Η μία από τις δύο ματσάρες του προγράμματος, έγινε στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ αν και θεωρητικά δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο, στην πράξη «μάτωσε» για να πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με την απάντηση των Ισπανών ωστόσο να είναι εμφατική. Μέσα σε 8′ πέτυχαν 3 γκολ και με τον Τσουκουάζε στο 32′ και τον Μπαένα στο 36′ και στο 40′ ανέτρεψαν εντελώς τα δεδομένα πριν το ημίχρονο. Στο 46′ οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν και πάλι νωρίς με πέναλτι του Ισάκ, ενώ ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα στο 61′. Στο 89′ ο Κοκελάν λύτρωσε την ομάδα του και η Βιγιαρεάλ απέφυγε το στραβοπάτημα με το καλημέρα στους ομίλους.

4ος όμιλος

Στο τέταρτο γκρουπ, Σλοβάτσκο και Παρτιζάν έδωσαν ακόμα μία εντυπωσιακή παράσταση στην Τσεχία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τα γκολ του Καλαμπίσκα στο 5′ και στο 19′, ενώ στο 22′ οι Σέρβοι έμειναν με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο με δύο γκολ του Ντιαμπατέ (47′, 53′) και τον Γκόμες στο 62′ έφεραν τούμπα το ματς και έκαναν το 2-3. Οι Τσέχοι όμως βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν με τον Κόζακ στο 83′ και να κάνουν το τελικό 3-3.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Europa Conference League που ξεκίνησαν στις 19:45.

Φιορεντίνα – RFS 1-1

Χαρτς – Μπασακσεχίρ 0-4

Άντερλεχτ – Σίλκεμποργκ 1-0

Αούστρια Βιέννης – Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0

Βιγιαρεάλ – Λεχ Πόζναν 4-3

Σλοβάτσκο – Παρτιζάν 3-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ