Σλοβάτσκο – Κολωνία 0-1: Νίκη «χρυσάφι» για την Κολωνία

Σλοβάτσκο – Κολωνία 0-1: Νίκη «χρυσάφι» για την Κολωνία

Η Κολωνία πήρε τη νίκη στην Τσεχία απέναντι στη Σλοβάτσκο με 1-0, ευστοχώντας σε ένα από τα δύο πέναλτι που κέρδισε και έκανε τον όμιλο άνω κάτω.

Με γκολ του Ντούντα από το σημείο του πέναλτι στο 82′, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Κοχούτ για φάουλ στον Τίγκες, η Κολωνία επικράτησε 1-0 της Σλοβάτσκο στην Τσεχία, σε συνέχεια-από το 7’- του αγώνα που διακόπηκε χθες λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (ομίχλη-χαμηλή ορατότητα), για τον 4ο όμιλο της 5ης αγωνιστικής στο Europa Conference League.

Να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας των Τσέχων Νγκούγεν, απέκρουσε στο 51′ πέναλτι που εκτέλεσε για την Κολονία, ο Κάιντς , ο οποίος στο 74΄παραχώρησε τη θέση του στο σκόρερ της γερμανικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Στο «τραπέζι» πολλά εκατομμύρια για Ποντένσε – Ποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της;

O Γεωργιανός διαιτητής Γκιόργκι Κρουασβίλι, διέκοψε χθες στο 7΄ λεπτό το ματς μετά από συνεννόηση με τις δύο ομάδες, τον εκπρόσωπο της UEFA και τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Έτσι η γερμανική ομάδα έφτασε τους 7 βαθμούς και την τρίτη θέση, αφήνοντας τελευταία τη Σλοβάτσκο με 4 βαθμούς. Πρώτη είναι η Νις με 8 βαθμούς όσους και η δεύτερη Παρτιζάν.

Βαθμολογία

1. Παρτίζαν 8
2. Νις 8
3. Κολωνία 7
4. Σλοβάτσκο 4

Τελευταία αγωνιστική 3/11

Κολωνία – Νις
Παρτίζαν – Σλοβάτσκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ