Στο «τραπέζι» πολλά εκατομμύρια για Ποντένσε – Ποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της;

Στο «τραπέζι» πολλά εκατομμύρια για Ποντένσε – Ποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της;

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Γουλβς και αποτελεί μεταγραφικό στόχο μεγάλης ομάδας της Premier League

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2020 από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς και αποτελεί από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στην Premier League, ειδικά τη φετινή σεζόν που είναι βασικός.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να «εκτοξεύσει» την αξία του σε αυτό το διάστημα, ενώ φέτος είναι… όαση σε ένα μέτριο ξεκίνημα της Γουλβς έχοντας ήδη 13 συμμετοχές στη Premier League με απολογισμό δύο γκολ.

Όπως φαίνεται οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες τόσο στην Premier League οσο και στα άλλα πρωταθλήματα και είναι πιθανό να αποχωρήσει άμεσα από τους λύκους αν καλυφθούν οικονομικά. Η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η Έβερτον, η οποία είναι διατεθειμένη να σκάσει αρκετά χρήματα για να την πείσει να τον παραχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες δείχνει διατεθειμένος να του βρει ομάδα από την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδος και αυτό έχει ανοίξει την… όρεξη των ζαχαρωτών.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Έβερτον ετοιμάζει επίσημη κρούση μετά το Μουντιάλ για να τον αποκτήσει, με τη Γουλβς να θέλει τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ, ποσό που φαίνεται να μπορεί να το διαθέσει η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ