Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν 2-3: Ματσάρα και το… εισιτήριο στους Ιταλούς

Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν 2-3: Ματσάρα και το… εισιτήριο στους Ιταλούς

Η Λεχ Πόζναν επικράτησε με 3-2, αλλά την πρόκριση την πήρε η Φιορεντίνα.

Τρελό ματς στο Αρτέμιο Φράνκι με την Φιορεντίνα να πανηγυρίζει τελικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League!

Οι Βιόλα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η εκπληκτική Λεχ Πόζναν έφτασε μια ανάσα από το θαύμα. Οι Πολωνοί επικράτησαν με 3-2, αλλά το εισιτήριο της πρόκρισης κατέληξε σε ιταλικά χέρια λόγω και του αποτελέσματος της πρώτης αναμέτρησης (1-4).

Διαβάστε επίσης: Warriors we have a problem

Στο 9ο μόλις λεπτό μετά από λάθος διώξιμο του Βενούτι ο Αφόνσο Σόουζα πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-1, ενώ στο 60′ ο Φέλντε έγραψε το 0-2 για τη Λεχ Πόζναν.

Οι Πολωνοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 69′ ο Κάρλστρομ έβαλε πλάτη τον Μπαράκ και σέντραρε από δεξιά, με τον Σόμπιεχ να πλασάρει από κοντά για το 0-3!

Το τριπλό χτύπημα της Λεχ Πόζναν… ξύπνησε τη Φιορεντίνα και στο 78ο λεπτό ο Σοτίλ με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση από το πέναλτι έκανε το 1-3. Οι Βιόλα δε σταμάτησαν εκεί και στο 90+2, ο Καστροβίλι διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Βενούτι, Μιλένκοβιτς (46’ Μαρτίνες), Ιγκόρ, Μπιράγκι (54’ Τέρζιτς), Μαντραγκόρα, Μπαράκ, Μποναβεντούρα (70’ Καστροβίλι), Γκονθάλεθ, Σοτίλ (86’ Κουαμέ), Γιόβιτς (70’ Καμπράλ)

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ: Μπεντνάρεκ, Μίλιτς, Κάρλστρομ, Ντάγκερστολ, Σκόρας, Μουράβσκι (82’ Κβεκβεσκίρι), Ρεμπότσο, Τσερβίνσκι (31’ Περέιρα), Αφόνσο Σόουζα (80’ Μαρτσβίνσκι), Σόμπιεχ (70’ Ισάκ), Βέλντε (80’ Μπα Λουά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ