UEFA: Κατηγορίες σε Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα για όσα έγιναν στον τελικό του ECL

UEFA: Κατηγορίες σε Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα για όσα έγιναν στον τελικό του ECL

Η Φιορεντίνα και η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ βρίσκονται κι επίσημα στο «εδώλιο του κατηγορουμένου» απ’ την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον τελικό του Europa Conference League της περασμένης Τετάρτης (7/6) στην Πράγα.

Η Φιορεντίνα και η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ βρίσκονται κι επίσημα στο «εδώλιο του κατηγορουμένου» απ’ την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον τελικό του Europa Conference League της περασμένης Τετάρτης (7/6) στην Πράγα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (9/6) η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία.

Ο Ισπανός διαιτητής Ντε Θέρο Ηκράντε αναγκάστηκε να σταματήσει το παιχνίδι στο 33ο λεπτό, όταν οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ πέταξαν αντικείμενα στον αρχηγό της Φιορεντίνα, Κριστιάνο Μπιράγκι, προκαλώντας αιμορραγία στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Διαβάστε επίσης: Το σκέφτεται ξανά η Αθηνά Ωνάση: Αυτοί είναι οι όροι που έθεσε για να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Και οι δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για ρίψη αντικειμένων. Επιπλέον, η Φιορεντίνα θα κληθεί να απολογηθεί για το άναμμα καπνογόνων, ενώ η Γουέστ Χαμ για την εισβολή των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο.

Η τσεχική αστυνομία ανέφερε επίσης ότι συνέλαβε 16 οπαδούς της Φιορεντίνα αφού επιτέθηκαν σε οπαδούς της Γουέστ Χαμ σε τοπικό μπαρ και σε έναν αστυνομικό πριν από τον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ