Επεισόδια με τραυματίες και συλλήψεις στην Πράγα πριν τον τελικό (vid)

Επεισόδια με τραυματίες και συλλήψεις στην Πράγα πριν τον τελικό (vid)

Πεδίο μάχης έγινε η Πράγα λίγες ώρες πριν τον τελικό του Conference League ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ.

Σε 16 συλλήψεις προχώρησε την Τετάρτη (7/6) η τσεχική αστυνομία όταν μια ομάδα μαυροφορεμένων οπαδών της Φιορεντίνα επιτέθηκε σε οπαδούς της Γουέστ Χαμ σε μπαρ στο κέντρο της Πράγας, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Europa Conference League, τραυματίζοντας τρεις θαμώνες, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Ένα βίντεο στο Twitter δείχνει οπαδούς να ανάβουν φωτοβολίδες και να πετάνε τραπέζια στο μπαρ που βρίσκεται ακριβώς έξω από την πλατεία της Παλιάς Πόλης της Πράγας. Επίθεση δέχθηκε κι ένας αστυνομικός.

Διαβάστε επίσης: Το «όχι» του Κρέσπο σε μεγάλη πρόταση από το Μεξικό, η «λευκή επιταγή» της Αλ Ντουχαΐλ και η συνεργασία με τον Κορδόν!

«Οι Ιταλοί οπαδοί επιτέθηκαν σε οπαδούς της Γουέστ Χαμ σε ένα μπαρ στην οδό Rytirska, τραυματίζοντας τρία άτομα», ανέφερε η τσεχική αστυνομία στο Twitter, συμπληρώνοντας πως. «Ένας αστυνομικός δέχθηκε επίσης επίθεση. Έχουμε προχωρήσει συνολικά σε 16 συλλήψεις».

Η αστυνομία της Πράγας έχει καλέσει αρκετές εκατοντάδες αστυνομικούς να περιπολούν την πόλη καθώς ανέμεναν την άφιξη περίπου 20.000 οπαδών της Γουέστ Χαμ -οι περισσότεροι χωρίς εισιτήρια αγώνα- για να δώσουν το «παρών» στον πρώτο τελικό της ομάδας τους στην Ευρώπη εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ