Με… παγωμάρα υποδέχθηκε η Μπεϊτάρ την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ

Με… παγωμάρα υποδέχθηκε η Μπεϊτάρ την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ

Την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ για το Β' προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League δεν υποδέχθηκαν με χαρά οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ για το Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League δεν υποδέχθηκαν με χαρά οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Οι Ισραηλινοί θα βρεθούν στο δρόμο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τις δύο αναμετρήσεις να διεξάγονται 27 Ιουλίου (Τούμπα) και 3 Αυγούστου (Τέντι Στέντιουμ), αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Θωρηκτό Ιντάλγκο season 2: Έμεινε στον Ολυμπιακό

«Ο 2ος γύρος της προκριματικής φάσης του UEFA Europa Conference League μας έφερε απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ευρώπη», αναφέρει η σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Μπεϊτάρ. Και προσθέτει: «Παίζει στην Τούμπα που έχει χωρητικότητα 29.000 φιλάθλων και έχει προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Έχει ένα ένθερμο κοινό ενώ στο παρελθόν οι δύο σύλλογοι είχαν συναντηθεί ξανά τη σεζόν 2000-2001, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση, καθώς είχε φέρει ισοπαλία 3-3 στην έδρα μας και είχε κερδίσει 3-1 στην Ελλάδα. Πάμε Μπεϊτάρ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ