Με τη Χάιντουκ Σπλιτ ο ΠΑΟΚ, αν περάσει την Μπεϊτάρ

Με τη Χάιντουκ Σπλιτ ο ΠΑΟΚ, αν περάσει την Μπεϊτάρ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε την ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, αν περάσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η Χάιντουκ Σπλιτ θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, αν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεπεράσει το εμπόδιο της ισραηλινής Μπεϊτάρ στον δεύτερο προκριματικό.

Οι Κροάτες που έχουν στο ρόστερ τους τους γνώριμους από το ελληνικό πρωτάθλημα, Μάρκο Λιβάγια και Σβόνιμιρ Σάρλια θα παίξει με τον Δικέφαλο του βορρά αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης περάσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αναμετρήσεις της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου θα λάβουν χώρα στις 10 Αυγούστου, με τη ρεβάνς στις 17 Αυγούστου. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει την πρώτη της αναμέτρηση κόντρα στη Χάιντουκ εκτός έδρας και θα έχει τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ την Πέμπτη 27 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας ενώ αντίστοιχα η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 3 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο «Teddy Stadium».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ