ΠΑΟΚ: Δύο στο στόχαστρο για την μεσοεπιθετική γραμμή

ΠΑΟΚ: Δύο στο στόχαστρο για την μεσοεπιθετική γραμμή

Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο μάτι τους Μαγκομέντ Οζντόεφ και Νεμάνια Μακσίμοβιτς, προκειμένου να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κινούνται σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, μιας και την Πέμπτη είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας απέναντι στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα (27/07, 20:30).

Το γεγονός όμως πως η ομάδα προετοιμάζεται για το πρώτο της φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες για το deal Ολυμπιακού με Φρέιρε – Η κλήση του Ναβάρο, τα λεφτά, τα δύο όχι και η Ρέιντζερς

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», στοχεύουν σε ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής και πρώτοι στόχοι είναι ο Ρώσος Οζντόεφ και ο Σέρβος Μακσίμοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, που πέρυσι είχε μία γεμάτη σεζόν με την Καραγκουμρούκ, με 33 συμμετοχές 5 γκολ και 3 ασίστ και απομένει η συμφωνία με την τούρκικη ομάδα, προκειμένου να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» ο 30χρονος Ρώσος.

Η περίπτωση του Νεμάνια Μακσίμοβιτς είναι πιο περίπλοκη, αφού η Χετάφε απέρριψε μία πρώτη πρόταση 3,5 εκατ. για τον Σέρβο διεθνή και οι απαιτήσεις του προέδρου του ισπανικού συλλόγου φαίνεται να φτάνουν στα 7,5 εκατ. ευρώ για να έχει ο ίδιος αρκετό κέρδος, λόγω και του 30% ποσοστού μεταπώλησης που έχει η Βαλένθια.

Ο Μακσίμοβιτς πάντως παρουσιάζεται θετικός στο να φύγει από την Ισπανία και να δοκιμάσει και κάπου αλλού τις ικανότητές του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ