«Πετάει» για Θεσσαλονίκη η Μπεϊτάρ: «Γνωρίζουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα» (pics)

«Πετάει» για Θεσσαλονίκη η Μπεϊτάρ: «Γνωρίζουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα» (pics)

Η Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ ξεκίνησε το ταξίδι της για τη Θεσσαλονίκη όπου την Πέμπτη (27/7, 20:30) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Στην πτήση για Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ που την Πέμπτη (27/7, 20:30) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Ο 34χρονος στόπερ της ομάδας, Ορέλ Ντγκάνι, μίλησε πριν οι Ισραηλινοί «πετάξουν» και εμφανίστηκε συγκρατημένος ενόψει της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο. «Έχουμε ακόμα λίγες ημέρες μπροστά μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτή τη στιγμή το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στο παιχνίδι της Ευρώπης με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ένας σύλλογος που βρίσκεται στο υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πηγαίνουμε στην Ελλάδα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει του αγώνα στην έδρα μας».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Ιταλία: Προθεσμία του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιουκ (pic)

Από την πλευρά του, ο 31χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, Ντορ Μίκα, τον οποίο η Μπεϊτάρ απέκτησε πριν από λίγες ημέρες από την Χάποελ Μπερ Σεβά, σημείωσε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πως στο γήπεδό του επικρατεί μία τρελή ατμόσφαιρα. Τον μελετάμε εδώ και λίγες ημέρες και δουλεύουμε εντατικά στις προπονήσεις για τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στο Ισραήλ με ελπίδες για την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ