Με το… βλέμμα στην Μπεϊτάρ ο ΠΑΟΚ

Με το… βλέμμα στην Μπεϊτάρ ο ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την Μπεϊτάρ Ιερουαλήμ.

Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας μπήκε από σήμερα στην τελική ευθεία προετοιμασίας του για την πρώτη, εντός έδρας, αναμέτρηση για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (27/7, 20:30), ο ΠΑΟΚ.

Μοναδικός απών από το πρόγραμμα ήταν ο Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός αμυντικός εξακολουθεί να δουλεύει ατομικά, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στο βασικό στάδιο μονταρίσματος των «ασπρόμαυρων» στην Ολλανδία και δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Σέρχιο Ράμος

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και αύριο στο γήπεδο της Τούμπας (18:45), κάτι που δε θα γίνει την Τετάρτη (26/7), παραμονή της αναμέτρησης με τη Μπεϊτάρ, καθώς παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις της Νέα Μεσημβρίας για να βάλουν την τελευταία… πινελιά στη δουλειά τους, ώστε να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο έτοιμοι απέναντι στην αντίπαλό τους.

Την Τετάρτη η Μπεϊτάρ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, όπου νωρίτερα θα διεξαχθούν οι καθιερωμένες- πριν από ευρωπαϊκούς αγώνες- συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και παικτών των ομάδων. Οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Χάρης Τσιγγάρας θα τοποθετηθούν ενώπιων των δημοσιογράφων στις 12:00, ενώ η αντίστοιχη διαδικασία για την Μπεϊτάρ θα γίνει στις 18:15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ