Άρης: Πρώτη ευρωπαϊκή «μονομαχία» απέναντι στην Αραράτ

Άρης: Πρώτη ευρωπαϊκή «μονομαχία» απέναντι στην Αραράτ

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Αραράτ από την Αρμενία (18:00) στο πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, με τους «κιτρινόμαυρους» να ψάχνουν προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Άρης προετοιμάζεται για το πρώτο ματς στο Γερεβάν της Αρμενίας κόντρα στην Αραράτ (27/07, 18:00) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, με τους κίτρινους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του Κλ. Βικελίδης σε μια εβδομάδα.

Άπαντες στοχεύουν σε ένα θετικό πρώτο αποτέλεσμα, ώστε η ρεβάνς να μην κρύβει… δράματα για τους Θεσσαλονικείς, που είναι προγραμματισμένη για την μεθεπόμενη Πέμπτη (03/08, 21:15). Στην προσπάθεια αυτή οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Άρη θα έχουν στο πλευρό τους και 30 οπαδούς που έκαναν το πολύωρο ταξίδι για να τους υποστηρίξουν.

Διαβάστε επίσης: Για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου η Ελλάδα κόντρα στη Σερβία

Η Αραράτ χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της αλβανικής Εγνατία για να βρεθεί στον δρόμο του Άρη, σε μια τρομερή σειρά αγώνων (1-1 το πρώτο παιχνίδι στην Αρμενία και 4-4 στην παράταση στην Αλβανία με την Αραράτ να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι).

«Έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τα παιδιά, είμαστε σε αρκετά καλό σημείο. Προσπαθήσαμε να εντάξουμε στο πνεύμα της ομάδας τους νέους παίκτες που ήρθαν και νομίζω πως τα έχουμε καταφέρει. Την τελευταία βδομάδα δουλέψαμε στο τακτικό κομμάτι, μιλήσαμε πολύ με τα παιδιά και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Κάναμε πολλές κουβέντες με τους ποδοσφαιριστές μας, αυτήν τη στιγμή είναι στο 100% και θα το έχουμε αυτό αύριο στο ματς. Στο παρελθόν, στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα είχε πάντα προβλήματα. Θέλουμε, φέτος, να το αποφύγουμε αυτό», ανάφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Τόλης Τερζής.

Όσον αφορά στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, θα πρέπει να πορευθεί χωρίς τον στυλοβάτη της άμυνας, Γιακούμπ Μπράμπετς, που συνέθεσε σε όλη την περασμένη σεζόν ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Φαμπιάνο. Ο Τσέχος στόπερ υποφέρει από οστικό οίδημα στην κνήμη από το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας και δεν έχει καταφέρει ακόμα να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Όπως όλα δείχνουν ο Φαμπιάνο θα έχει στο πλευρό του τον Μόουζες Οντουμπάτζο, που αν και δεξί μπακ, έχει αγωνιστεί και πάλι ως δεξιός κεντρικός αμυντικός σε άμυνα με 4άδα, στο 4-3-3 που θα παρατάξει ο Τερζής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ