Με Καρυπίδη και 30 οπαδούς στο πλευρό του ο Άρης στο Γερεβάν

Με Καρυπίδη και 30 οπαδούς στο πλευρό του ο Άρης στο Γερεβάν

Ο Άρης προετοιμάζεται για το πρώτο ματς κόντρα στην Αραράτ, στο Γερεβάν της Αρμενίας και θα έχει στο πλευρό του τον Θοδωρή Καρυπίδη αλλά και 30 ηρωικούς οπαδούς του.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Αραράτ την ερχόμενη Πέμπτη (27/7 και ώρα 18:00) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, με το πρώτο ματς να είναι στο Γερεβάν της Αρμενίας όπου βρίσκονται ήδη οι κίτρινοι.

Άπαντες στοχεύουν σε ένα θετικό πρώτο αποτέλεσμα, ώστε η ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης να μην κρύβει… δράματα για τους Θεσσαλονικείς, που είναι προγραμματισμένη για την μεθεπόμενη Πέμπτη (3/8 και ώρα 21:15).

Διαβάστε  επίσης: Μεγάλη ανατροπή στη Euroleague: Η «εκτόξευση» του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός – Ποιον βλέπουν φαβορί στο ντέρμπι «αιωνίων» (pics)

Στην προσπάθεια αυτή οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Άρη θα έχουν στο πλευρό τους και 30 οπαδούς που έκαναν το πολύωρο ταξίδι για να τους υποστηρίξουν, ενώ στα επίσημα του σταδίου που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση θα είναι και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕΕΕ, Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ