ΠΑΟΚ: Κόντρα στην Μπεϊτάρ για το προβάδισμα πρόκρισης

ΠΑΟΚ: Κόντρα στην Μπεϊτάρ για το προβάδισμα πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30) για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, με στόχο τη νίκη που θα απλοποιήσει την πρόκριση.

Έτοιμος να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται σήμερα (27/07, 20:30) την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια με την ομάδα από το Ισραήλ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου την ίδια ώρα.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήμασταν σε μια περίοδο όπου όλοι δούλεψαν καλά. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετική η πίεση στα επίσημα παιχνίδια και δεν ξέρουμε την χημεία που θα έχουν οι ομάδες σε αυτή την περίοδο. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών αυτό το διάστημα που δουλέψαμε ήταν σε πολύ καλά επίπεδα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ για την Μπεϊτάρ τόνισε:

Διαβάστε επίσης: Για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου η Ελλάδα κόντρα στη Σερβία

«Η κάθε ομάδα έχει την δική της ταυτότητα. Και στο παιχνίδι που έπαιξαν στο Super Cup. Προσπαθούσαν να κλείσουν τους χώρους και να τρέξουν στην κόντρα. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό. Το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρει κάθε στιγμή, αλλά αυτή ήταν η εικόνα που είχαμε κατά κύριο λόγο.

Επίσης, υπάρχει και η ικανότητα των παικτών να γνωρίζουν τι θα γίνει και να αντιδράσουν με τον σωστό τρόπο. Οι παίκτες που ήρθαν υπάρχουν πράγματα που μπορεί να μην έχουν αφομοιώσει στο 100% σε αυτό που θέλαμε, αλλά πρέπει να δείξουν τα καλά τους χαρακτηριστικά και να βοηθήσουν την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο».

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ζόαν Σάστρε , που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και στους τιμωρημένους Ντόουγκλας Αουγκούστο κι Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ