ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ενόψει της ρεβάνς

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ενόψει της ρεβάνς

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με την Μπεϊτάρ στα Ιεροσόλυμα την Πέμπτη (3/8), με απογευματινή προπόνηση.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε το Σάββατο (29/7) στην δράση, μετά το ρεπό της Παρασκευής, με όσους αγωνίστηκαν να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Όσοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής βρέθηκαν στο γήπεδο για διάφορες ασκήσεις με έμφαση στην τακτική, «κλείνοντας» την ημέρα με δίτερμα.

Διαβάστε επίσης: Πρόβα τζενεράλε στην Τραπεζούντα για την ΑΕΚ

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης στο «Teddy Stadium» στα Ιεροσόλυμα, για την ρεβάνς κόντρα στην Μπεϊτάρ, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και τον Βιερίνια να έχουν δικαίωμα συμμετοχής, εκτός του Ζοάν Σάστρε που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Το Δελτίο Τύπου του Σαββάτου (29/7) αναφέρει: «Η καταφανής ανωτερότητα του Δικεφάλου στην πρώτη αναμέτρηση δεν μετουσιώθηκε σε αποτέλεσμα και το 0-0 άφησε τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς.

ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ θα λύσουν τις διαφορές τους στην Ιερουσαλήμ την ερχόμενη Πέμπτη (03/08) και το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του, με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Η προπόνηση του Σαββάτου (29.07) διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του πρώτου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής με τον προπονητή και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα. Το όνομα του Ζόαν Σάστρε είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο.

Ο Ισπανός συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Την Κυριακή (30.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ