Ξεκίνησε η δουλειά εν όψει Ιερουσαλήμ ο ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η δουλειά εν όψει Ιερουσαλήμ ο ΠΑΟΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την δουλειά για να ετοιμαστούν όσον το δυνατόν πιο καλά εν όψει της επόμενης Πέμπτης για τον επαναληπτικό στο Ισραήλ.

Στο να αφήσει πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα της «Τούμπας» στοχεύει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του βορρά ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτη στην Ιερουσαλήμ με αντίπαλο την Μπεϊτάρ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, κάτι που δίνει την ευκαιρία στους Ισραηλινούς να ελπίζουν στα καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρτίνεθ χάραξε την αγωνιστική γραμμή του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με ομιλία-μήνυμα

Η σημασία της ισοπαλίας στην «Τούμπα» για την Μπεϊτάρ, διακρίνεται στην ανταπόκριση του κόσμου της για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης, στο οποίο τα 20 και πλέον χιλιάδες εισιτήρια έκαναν «φτερό» σε ελάχιστα λεπτά.

Το γεγονός αυτό κάνει το έργο του ΠΑΟΚ ακόμα πιο δύσκολο, με το κλίμα να προμηνύεται «εχθρικό». Ωστόσο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με καλή διάθεση και κλίμα αισιοδοξίας για την πρόκριση μέσα στο Ισραήλ.

Μέσα για τον επαναληπτικό θα είναι και ο Ντάγκλας Αγκούστο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο πρώτο παιχνίδι της «Τούμπας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ