ΠΑΟΚ: Πετάει για Ισραήλ δύο μέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ

ΠΑΟΚ: Πετάει για Ισραήλ δύο μέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ

Την απόφαση η αποστολή της ομάδας να αναχωρήσει για το Ισραήλ δύο μέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ πήραν στον ΠΑΟΚ, προκειμένου οι παίκτες του Δικεφάλου να προσαρμοστούν καλύτερα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Στη συνέχεια σειρά έχει η αναχώρηση της ομάδας για το Ισραήλ, με αυτή να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα. Η αποστολή του Δικεφάλου θα πετάξει δύο μέρες πριν την ρεβάνς, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά να προσαρμοστούν καλύτερα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Διαβάστε επίσης: Νέα επίσημη πρόταση – μαμούθ της Σπαρτάκ για Ρέαμπτσιουκ – 2.000.000 € τον χρόνο ο Μολδαβός, «όχι» στη Ναντ

«Η εβδομάδα ξεκίνησε με τακτική στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στο Ισραήλ.

Η προπόνηση της Δευτέρας (31.07) ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κυκλοφορίας σε μικρό χώρο με τελειώματα.

Στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν με τον προπονητή στην αμυντική και επιθετική μετάβαση μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Ζόαν Σάστρε συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και είναι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για τον επαναληπτικό κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Την Τρίτη (01.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ισραήλ», αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ