Νέα επίσημη πρόταση – μαμούθ της Σπαρτάκ για Ρέαμπτσιουκ – 2.000.000 € τον χρόνο ο Μολδαβός, «όχι» στη Ναντ

Νέα επίσημη πρόταση – μαμούθ της Σπαρτάκ για Ρέαμπτσιουκ – 2.000.000 € τον χρόνο ο Μολδαβός, «όχι» στη Ναντ

Η Σπαρτάκ Μόσχας έστειλε νέα επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ρέαμπτσιουκ! Πάνω από 7.000.000 € το συνολικό ποσό, τρελά λεφτά στον παίκτη!

Ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της παρουσίας του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ των Ερυθρόλευκων έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Σπαρτάκ Μόσχας, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του είναι Ουκρανός. Και θέλει με κάθε τρόπο να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική πρωτεύουσα και την ομάδα του Κάρλος Αμπασκάλ. Και όπως επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές, πλέον ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του μια πρόταση, την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως οι Ρώσοι έκαναν δύο κινήσεις, με σκοπό να κατευνάσουν τον εκνευρισμό του Ολυμπιακού, σχετικά με τον παράνομο τρόπο που προσέγγισαν τον Ρέαμπτσιουκ. Κατ’ αρχάς απολογήθηκαν στους Ερυθρόλευκους. Και δεύτερον και σημαντικότερο, ανέβασαν την επίσημη προσφορά τους στα 6.000.000 €. Επίσημα όλα. Ποσό που θα ξεπεράσει τα 7.000.000 € με τα μπόνους.

Διαβάστε επίσης: Το Sports illustrated στέλνει τον Ναν στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι συγκεκριμένα. Ο Ρέαμπτσιουκ είναι σαφές ότι αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει πολλές κόκκινες γραμμές. Και η συμπεριφορά του, όπως και η ασέβεια προς την ομάδα που τον ανέδειξε και τον στήριξε όσα κανέναν άλλον, ήταν ο βασικός λόγος που τιμωρήθηκε από τη διοίκηση. Αλλά η τιμωρία δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να λειτουργεί με τρόπο που να πλήττει τα συμφέροντά του. Αντίθετα, το παρελθόν έχει δείξει ότι τέτοιες περιπτώσεις, εάν δεν λυθούν σωστά και στον χρόνο που πρέπει, κακοφορμίζουν.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως η τελευταία πρόταση που έφτασε χθες από τος Ρώσους, είναι πολύ δύσκολο να απορριφθεί. Καθώς και ο Ολεγκ ουσιαστικά… παρακαλάει και περιμένει με αγωνία να κλείσει το deal. Βλέπετε, ο 25χρονος αριστερός μπακ όχι μόνο έχει συμφωνήσει με τη Σπαρτάκ Μόσχας για πολυετές συμβόλαιο, αλλά έχει ουσιαστικά… λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ! Ποσό εκτός πραγματικότητας.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες από τη Γαλλία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός δέχθηκε χθες κρούση και από τη Ναντ για τον Μολδαβό ποδοσφαιριστή. Αλλά ο Ρέαμπτσιουκ έχει «κλειδώσει» και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να συζητήσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση, πέραν της Σπαρτάκ. Και το αδιέξοδο θα λυθεί με ένα deal με τους Ρώσους, που θα δώσει λύσεις σε όλες τις πλευρές. Deal που φαίνεται ότι είναι κοντά πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ