Με πίστη στην πρόκριση, δοκιμάζεται στην Ιερουσαλήμ ο ΠΑΟΚ

Με πίστη στην πρόκριση, δοκιμάζεται στην Ιερουσαλήμ ο ΠΑΟΚ

Μετά το 0-0 της Τούμπας με την Μπεϊτάρ, ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη στην Ιερουσαλήμ για να περάσει στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ εκτός έδρας (2/8, 20:30), με τη νίκη να είναι και το μοναδικό ζητούμενο αν θέλει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι αυτή που θα προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, μετά το 0-0 του πρώτου ματς στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος από τους Ισραηλινούς στο πρώτο παιχνίδι, έχασε πέναλτι με τον Σβαμπ και η εν γένει δυστοκία του που τον ακολουθεί από πέρσι, δεν του επέτρεψε να σκοράρει ένα γκολ που δικαιούταν και θα του έδινε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το σόου του Μέσι στις ΗΠΑ, πέτυχε άλλα δύο γκολ (vids)

Ο Λουστέσκου που απορρίπτει τον χαρακτηρισμό «ματς της χρονιάς», θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του δήλωσε αισιόδοξος και με πίστη πως στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα κάνει αυτό που πρέπει και θα φύγει νικητής από την Ιερουσαλήμ και το γήπεδο της Μπεϊτάρ το οποίο θα είναι κατάμεστο και αναμένεται να έχει καυτή ατμόσφαιρα.

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν αναμένεται να ανακατέψει πολύ την τράπουλα σε σχέση με το πρώτο ματς, με τις μοναδικές αλλαγές να αναμένονται στα χαφ και στα άκρα της επίθεσης με τους πολύτιμούς την περσινή σεζόν Αουγκούστο και Νάρεϊ να ξεκινούν πιθανότατα βασικοί αντί των Τσιγγάρα και Κωνσταντέλια που θα βρίσκονται στον πάγκο, έτοιμοι να δώσουν λύσεις αν χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ