Μινασιάν: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιδράσουμε σε ότι προκύψει στο παιχνίδι»

Μινασιάν: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιδράσουμε σε ότι προκύψει στο παιχνίδι»

Ο προπονητής της Αραράτ, Βαρντάν Μινασιάν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς στο «Κλ.Βικελίδης» με τον Άρη, τονίζοντας πως όλα θα κριθούν στο γήπεδο.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της ρεβάνς του Άρη με την Αραράτ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό του UEFA Europa Conference League, μίλησε ο τεχνικός της Αραράτ, Βαρντάν Μινασιάν.

O 49χρονος τεχνικός είπε πως μπορεί ο Άρης να διαθέτει ένα ποιοτικό και ακριβότερο ρόστερ σε σχέση με τη δική του ομάδα όπως και πως έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας για την αυριανή (03/08) αναμέτρηση, ωστόσο τόνισε πως όλα θα κριθούν στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο Μινασιάν:

«Ο Άρης και ο προπονητής του διακρίνονται για την ποιότητα και την δυναμική τους. Είναι τελείως διαφορετική ομάδα αυτή που είδαμε στα φιλικά. Εμείς θέλουμε να αναχαιτίσουμε τη δυνατή του πλευρά και να εκμεταλλευτούμε την αδύνατη.

Θα είναι τελείως διαφορετικό το αυριανό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στην Αρμενία και πνευματικά και τακτικά. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιδράσουμε σε ότι προκύψει στο παιχνίδι».

Ο Άρης έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, όπως έχουν όλες οι ομάδες που παίζουν στην έδρα τους. Βέβαια, αυτό καμιά φορά λειτουργεί και αντίθετα γιατί υπάρχει διπλό άγχος λόγω της πίεσης. Ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα, έχει υψηλότερο μπάτζετ από εμάς, αν και είναι δυο αγώνες και το μπάτζετ δεν παίζει πάντα ρόλο. Όλα θα τα δούμε στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ