ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τερμάτισε δεύτερη στο περσινό πρωτάθλημα Ισραήλ, αλλά μπόρεσε έστω να κατακτήσει το Κύπελλο, νικώντας με 3-0 τη Νετάνια. Η νέα σεζόν έχει ουσιαστικά ξεκινήσει για την ομάδα από Ισραήλ, αφού μετά τη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (2-1), ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα στον τελικό Σούπερ Καπ (1-3), πριν από λίγες μέρες. Μετά τον αγώνα στην Τούμπα και το 0-0, ακολουθεί η ρεβάνς στο γήπεδό της, απόψε, με το γήπεδο να είναι γεμάτο. Θα παλέψει κόντρα στον ΠΑΟΚ για πρόκριση στον 3ο προκριματικό, όμως το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, αφού οι παίκτες του Λουτσέσκου είναι σαφώς καλύτεροι.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διακριθεί πέρυσι, αφού τερμάτισε τελικά στην 4η θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, χάνοντας στην τελευταία αναμέτρηση της διαδικασίας, από τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα (0-1). Ύστερα, έχασε και το Κύπελλο Ελλάδας, μετά την ήττα με 0-2 στον τελικό από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Έτσι πήρε εισιτήριο για τον β’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και απόψε φιλοξενεί στον πρώτο αγώνα την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως η πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο είναι αναγκαία, ενώ σε περίπτωση που αυτό συμβεί, η ομάδα θα μονομαχήσει με τη Χάιντουκ Σπλιτ από την Κροατία. Στον πρώτο αγώνα δεν μπόρεσε να κερδίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (0-0), στην Τούμπα. Το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ (11′), αλλά και τα πολλά μακρινά σουτ σε όλο το παιχνίδι, δεν αρκούσαν για να φέρουν το γκολ και το προβάδισμα, εν όψει της αποψινής ρεβάνς. Αγωνίστηκαν αρκετοί νέοι παίκτες όπως οι Μπάμπα, Τροστ-Εκόνγκ και Σαμάτα, με την ομάδα να καλείται να διαχειριστεί τις αποχωρήσεις των Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ίνγκανσον και Κούρτιτς. Θετική εμφάνιση από τους παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου που είχαν αρκετές ευκαιρίες, όχι όμως πολλές «καθαρές» φάσεις για γκολ (εκτός του πέναλτι). Ταξίδεψε στο Ισραήλ με στόχο τη νίκη και την πρόκριση.

Ο αγώνας για τον β προκριματικό του Conference League ανάμεσα σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για τις 20:30 της Πέμπτης.

ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΠΑΟΚ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ