Δύο στα δύο με «τεσσάρα» για τη Ντιναμό Κιέβου

Δύο στα δύο με «τεσσάρα» για τη Ντιναμό Κιέβου

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, έπειτα από το 4-1 επί της Μινάι στην πρεμιέρα, επιβλήθηκε με 4-2 της Ομπολόν στο Κίεβο, κάνοντας το 2x2 στην ουκρανική Premier League.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ουκρανίας σημείωσε η προσεχής αντίπαλος του Άρη για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League (Πέμπτη 10/8, 21:15 – «Κλεάνθης Βικελίδης», Ντιναμό Κιέβου.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, έπειτα από το 4-1 επί της Μινάι στην πρεμιέρα, επιβλήθηκε με 4-2 της Ομπολόν στο Κίεβο, κάνοντας το 2×2 στην ουκρανική Premier League. Ο Βλάντισλαβ Βανάτ (20’) άνοιξε το σκορ για τη Ντινάμο, με τον Αντρέι Γιαρμολένκο (31’) να ευστοχεί σε πέναλτι για το 0-2. Η Ομπολόν μείωσε στο 44’, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βιτάλι Μπουλιάσκι έκανε το 1-3. Εκ νέου μείωσαν οι γηπεδούχοι, στο 50’, αλλά έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 73’. Με το δεύτερο εύστοχο πέναλτι, ο Γιαρμολένκο διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από τον Σβεντ: «Μίλησα με τον Ολυμπιακό πριν από μία εβδομάδα» (pic)

Η σύνθεση της Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούχσαν, Τίμτσικ, Ντιάτσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ (82’ Βιβτσαρένκο), Σίντορτσουκ (65’ Μπράζκο), Γιαρμολένκο, Σαπαρένκο (65’ Σεπέλιεφ), Καμπάιεφ (46’ Βολόσιν), Μπουγιάλσκι, Βανάτ (82’ Ντιαλό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ