Άρης: Ο «γρίφος» της άμυνας κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Ο «γρίφος» της άμυνας κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου

Η αποχώρηση του Εμπακατά αναγκάζει τον Τερζή να προχωρήσει σε νέες αλλαγές στην αμυντική γραμμή της ομάδας του στο αυριανό (10/8) παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Τις τελικές του δοκιμές σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο αυριανό (10/8) παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου στο Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να κάνει σήμερα ο Τόλης Τερζής.

Η απουσία, μάλιστα, του Εμπακατά, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γκαζιάντεσπορ, αναγκάζει τον προπονητή του Άρη να κάνει νέες αλλαγές στην άμυνα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται οτι το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει ο Οντουμπάζιο στη φυσική του θέση, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, για να καλύψει το κενό του Εμπακατά και ο Ματαρίτα να είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Ακόμα, υπάρχουν ακόμα δυο ενδεχόμενα, τα οποία, όμως συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες. Το να αγωνιστεί στο δεξί άκρο, δηλαδή, ένας εκ των Φατόρε ή Μοντόγια και να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας ο Οντουμπάζιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ