Άρης: «Να προστατεύσουμε το σπίτι μας – Απαγορεύονται τα βεγγαλικά και άλλα αντικείμενα»

Άρης: «Να προστατεύσουμε το σπίτι μας – Απαγορεύονται τα βεγγαλικά και άλλα αντικείμενα»

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει στους φιλάθλους την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου αλλά και την απαγόρευση αντικειμένων όπως τα βεγγαλικά και άλλα αντικείμενα.

Όπως ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ, έτσι και αυτός του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου για τα προκιρματικά του Conference League χαρακτηρίστηκε ως «υψηλής επικινδυνότητας» από την UEFA.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της επισήμανε στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να μην εμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Η ουκρανική ομάδα θα έχει γύρω στους 200 οπαδούς στο πλευρό της και με αυτή την ανακοίνωση οι Θεσσαλονικείς ζήτησε την προσοχή όλως υπενθυμίζοντας την απαγόρευση της χρήσης βεγγαλικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απομένουν λιγότερες από 48 ώρες για τον πρώτο αγώνα με την FC Dynamo Kyiv για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Το Κλεάνθης Βικελίδης ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα γιορτινά του. Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν το συντομότερο για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Ενόψει του αυριανού αγώνα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως «υψηλού κινδύνου» από την UEFA. Για το λόγο αυτό η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε δύο Παρατηρητές στο αυριανό παιχνίδι!

Απαιτείτε αυξημένη προσοχή αύριο από όλους μας, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η προστασία της έδρας μας. Να το κάνουμε ξανά, όπως με την Ararat-Armenia, όπου η συμπεριφορά σας ήταν άψογη και υποδειγματική.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΥΡΣΟΙ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΛΕΪΖΕΡ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ