Απίστευτο θράσος: Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου στηρίζουν τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pics)

Απίστευτο θράσος: Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου στηρίζουν τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pics)

Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έχουν καλές σχέσεις με εκείνους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους συλληφθέντες μέσω... πυραύλων.

Κι ενώ ακόμη δεν έχουν περάσει παρά μερικές ώρες από τα όσα θλιβερά συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κόστισαν τη ζωή στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έρχεται μία νέα πρόκληση από τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους δολοφόνους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα της Ουκρανίας παίζει αύριο για το Conference League με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί της είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του κροατικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού και οι σκέψεις του Μαρτίνεθ

Σε ανάρτηση σε οπαδική ιστοσελίδα της Τσεχίας στο Twitter, οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης γράφοντας πάνω σε… πύραυλο: «Ελευθερία στους BBB (Bad Blue Boys). Οι ΒΒΒ είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης».

Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι αύριο στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» αφού έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίζεται ως υψηλού κινδύνου από την UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ