Λουτσέσκου: «Δύσκολη σειρά αγώνων, να χτίσουμε δυνατή νοοτροπία»

Λουτσέσκου: «Δύσκολη σειρά αγώνων, να χτίσουμε δυνατή νοοτροπία»

Το πρώτο του σχόλιο έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά το σφύριγμα της νίκης-πρόκρισης του ΠΑΟΚ με 3-0 επί της Χάιντουκ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα playoffs του UEFA Europa Conference League καθώς νίκησε με 3-0 την Χάιντουκ στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με δύο γκολ στο 79ο και στο 85ο λεπτό, όπου έδωσαν ουσιαστικά την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 3-0: «Καθάρισε» και ετοιμάζεται για playoffs

Ο προπονητής των ασπρόμαυρων, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της NOVA.

Για το τι σημαίνει η πρόκριση:

«Τίποτα πέρα από την πρόκριση. Δύσκολη σειρά αγώνων. Η Χάιντουκ Σπλιτ είναι μία ομάδα με πολλή ποιότητα. Το 3-0 είναι 3-0 αλλα υπάρχουν δύο δφιαφορετικοί τομείς. Το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Να χτίσουμε δυνατή νοοτροπία, ένα γκρουπ με μαχητές . Θέλω να αποβάλλουμε το άγχος που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό έρχεται με τα παιχνίδια και τις νίκες. Η χημεία πρέπει να βελτιωθεί, θέλουμε χρόνο».

Για το αν προτιμάει Χαρτς ή Ρόζενμποργκ στο επόμενο γύρο:

«Θέλω μόνο να ξέρω το τελικό αποτέλεσμα και να εστιάσουμε στην προετοιμασία. Μέχρι τότε είναι η επόμενη Κυριακή μπροστά μας. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει τη σημασία του παιχνιδιού και να είναι ο δωδέκατος παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ