ΠΑΟΚ: Επικίνδυνη αποστολή στην Σκωτία κόντρα στη Χαρτς

ΠΑΟΚ: Επικίνδυνη αποστολή στην Σκωτία κόντρα στη Χαρτς

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Χαρτς για να κάνει το πρώτο βήμα προς τους ομίλους του Europa Conference League.

Πανέτοιμος για τη δοκιμασία του απέναντι στη Χαρτς είναι ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται (21:45) από τους Σκωτζέζους για τα πλέι οφ του Europa Conference League με στόχο το πρώτο βήμα για τους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος του βορρά αφήνει πίσω του τα παιχνίδια με τη Χάιντουκ Σπλιτ και πλέον στρέφει την αμέριστη προσοχή του στο πως θα καταφέρει να επιστρέψει σε ευρωπαϊκούς ομίλους, για να προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται όπως είναι κάνει τη σεζόν 2021-22.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπάμπα Ράχμαν, αλλά και τους Αλί Σαμάτα και Φιλίπε Σοάρες που έμειναν στη Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά την υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, οι σκωτσέζοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να προλάβει να εκδοθεί η βίζα του παίκτη, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γκιγιέρμο Κουάδρα (Ισπανία) με βοηθούς τους Γουαδελούπε Πόρας-Αγιούσο (Ισπανία) και Αλεχάνδρο Ιγκλέσιας (Ισπανία), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Ορτίθ-Αρίας (Ισπανία). Στο θα βρίσκονται ο Κλέι Ρούπερτι (Ολλανδία) και ο AVAR, Έντβιν Φαν Ντε Γράαφ (Ολλανδία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ