ΠΑΟΚ για το θέμα με τον Οζντόεφ: «Πρέπει να επιλυθεί συνολικά»

ΠΑΟΚ για το θέμα με τον Οζντόεφ: «Πρέπει να επιλυθεί συνολικά»

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πρόβλημα με τη βίζα του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Θέση πάνω στο θέμα της μη έκδοσης visa για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ από τους Βρετανούς ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χαρτς στο Εδιμβούργο (Πέμπτη 24/8, 21:45) για τα Play Off του UEFA Europa Conference League, πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως ξεκαθαρίζουν οι Θεσσαλονικείς, το ζήτημα που έχει προκύψει με τους Ρώσους αθλητές χρειάζεται να επιλυθεί συνολικά, καθώς συμβάλλει στην αλλοίωση του ανταγωνισμού, για λόγους που δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους θιγόμενους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους, καθώς έχει επαναληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν και θα το αντιμετωπίσουν κι άλλες ομάδες στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: «Βλέπει Τέτε Μορέντε ο Ολυμπιακός» (vid)

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έβγαλαν κανονικά visa – όπως εκδόθηκε και για τους Ραχμάν Μπάμπα και Αλί Σαμάτα που πάντως δεν ταξίδεψαν για τη Σκωτία λόγω τιμωρίας και τραυματισμού, αντίστοιχα. Για τον Οζντόεφ, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το Υπουργείο Εξωτερικών, την UEFA, αλλά και τη Χαρτς. Ως εκ τούτου, ο 30χρονος Ρώσος χαφ τέθηκε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ