ΜακΑβόι: «Εξαιρετική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ»

ΜακΑβόι: «Εξαιρετική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Χαρτς, Φρανκ ΜακΑβόι, μετά την ήττα με 4-0 στην Τούμπα και τον αποκλεισμό από το Conference League.

Ο ΠΑΟΚ «φιλοφώρησε» με τέσσερα τέρματα την Χαρτς στον επαναληπτικό της Τούμπας στα πλαίσια των playoffs του UEFA Europa Conference League, με τους Σκωτζέζους να μένουν εκτός ευρώπης.

Ο τεχνικός της Χαρτς, Φρανκ ΜακΑβόι, στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε πως ο δικέφαλος έκανε μία εξαιρετική εμφάνισε ενώ τόνισε πως παρότι προσπάθησε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσει, ο ΠΑΟΚ έκανε… την δουλειά του με ακόμη δύο γκολ.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0: Μπαλάρα, τεσσάρα και στους ομίλους του Conference League

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ΜακΑβόι:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είχε εξαιρετική εμφάνιση με εξαιρετική κερκίδα. Μας αιφνιδίασε στην αρχή και μας άλλαξε τα σχέδια. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά με άλλα δύο τέρματα ο ΠΑΟΚ έκανε… τη δουλειά και μας διέγραψε κάθε ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League:

Μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχει τύχη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ