ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Λουτσέσκου για τα εξτρέμ! (vid)

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Λουτσέσκου για τα εξτρέμ! (vid)

Ο Δικέφαλος του Βορρά κινείται για την απόκτηση του Σέαντ Χαξαμπάνοβιτς από την Σέλτικ.

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να καταλήγει στην περίπτωση του Σέαντ Χαξαμπάνοβιτς, που αγωνίζεται στην Σέλτικ.

Ο 24χρονος (4/5/1999) έχει γεννηθεί στη Σουηδία, αλλά έχει ρίζες από το Μαυροβούνιο, με το οποίο μάλιστα είναι και διεθνής, έχοντας πραγματοποιήσει 33 συμμετοχές με το εθνόσημο. Αγωνίζεται κυρίως στα «φτερά», αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ως «10άρι», προσφέροντας έξτρα λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος να γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

Ανήκει στη Σέλτικ από το 2022, όταν η σκωτσέζικη ομάδα τον απέκτησε από την Ρούμπιν Καζάν έναντι 2.5 εκατ. ευρώ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε δύο αναμετρήσεις, έχοντας, όμως, μείνει στον αγωνιστικό χώρο μόλις 45 λεπτά. Συνολικά με την Σέλτικ έχει 42 συμμετοχές, με 5 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Το συμβόλαιό του με τη σκωτσέζικη ομάδα είναι μέχρι το 2027, αλλά δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του και αναζητείται ομάδα να παραχωρηθεί, είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή, με τον ΠΑΟΚ να κινείται για την απόκτησή του.

Ο Σέαντ Χαξαμπάνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάλμσταντ και το 2017 μετακόμισε στην Αγγλία για την Γουέστ Χαμ έναντι 3 εκατ. ευρώ. Έναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μάλαγα και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Νόρκεπινγκ έναντι 2.5 εκατ. ευρώ. Το 2021 πήγε στη Ρωσία για την Ρούμπιν, μια μεταγραφή που κόστισε 6.5 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Καζάν. Το 2022 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Τζουργκάρντεν και από πέρσι αγωνίζεται στην Σέλτικ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 261 συμμετοχές, με 44 γκολ και 47 ασίστ, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ