Βιεϊρίνια: «Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε φέτος στην Ευρώπη»

Βιεϊρίνια: «Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε φέτος στην Ευρώπη»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ, και μίλησε για τους στόχους του «Δικεφάλου» στη φετινή σεζόν.

Μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδωσε το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Πορτογάλος μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε για την δυναμική της γερμανικής ομάδας, τους ευρωπαϊκούς στόχους του «Δικεφάλου», αλλά και τη δυσκολία συνύπαρξης οπαδών από διαφορετικές ομάδες στο ίδιο γήπεδο στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Σβαμπ: «Πρώτη φορά ισοδύναμες οι τέσσερις ομάδες όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιεϊρίνια: 

  • για την αυριανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ: «Είναι μια δυνατή ομάδα η Φρανκφούρτη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, είναι μια ομάδα που πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη αύριο».
  • για την εμπειρία που έχουν αποκτήσει στην Ευρώπη: «Είμαστε πιο έμπειρη ως ομάδα και ως παίκτες, μας βοηθάει το γεγονός ότι ήρθαν έμπειροι παίκτες φέτος. Έχουμε καταλάβει πως είναι να παίζεις ανά 2-3 μέρες, οπότε θεωρώ ότι αύριο θα βγει μια ομάδα στο γήπεδο που θα παίξει και θα τα δώσει το 100% για να πάρει την νίκη».
  • για τα γκολ που δέχεται ο «Δικέφαλος του Βορρά» στις καθυστερήσεις: «Φυσικά είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, είμαστε έμπειρη ομάδα με έμπειρους παίκτες, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει στο μέλλον. Με την Ελσίνκι δεν μας κόστισε αλλά μας κόστισε σε άλλα ματς, αύριο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι στα 90′ λεπτά αλλά στα 95′ όσο κρατήσει το ματς».
  • για την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στους ομίλους, θεωρητικά αύριο θα είναι αντιμέτωπες οι δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου, φυσικά σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί όποιος κερδίσει θα έχει προβάδισμα για την πρόκριση».
  • για τους νεαρούς παίκτες και τη συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις: «Αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε πως και πως να τα παίξουμε, είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Τα μικρά παιδιά αρχίζουν σιγά σιγά να ξέρουν πώς είναι να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια, εμείς οι πιο έμπειροι τους βοηθάμε σε αυτά τα ματς, έχουν πάρει παιχνίδια και ξέρουν πώς είναι σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις».
  • για την κοινή ύπαρξη φίλων διαφορετικών ομάδων στο γήπεδο: «Εγώ θα ήθελα να έχω σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός φιλάθλους, φυσικά για εμάς όταν ξέρουμε ότι είναι δίπλα οι οπαδοί μας νιώθουμε πιο καλά, αυτό που θα ήθελα σε κάθε παιχνίδι θα είναι αυτό που θα γίνει αύριο, αλλά είναι δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ