Σβαμπ: «Πρώτη φορά ισοδύναμες οι τέσσερις ομάδες όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα»

Σβαμπ: «Πρώτη φορά ισοδύναμες οι τέσσερις ομάδες όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για τον μεγάλο ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον… χαμό (και) στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Αιντραχτ, στην Τούμπα μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στο Kicker και στάθηκε στο γεγονός πως για πρώτη φορά στο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, οι τέσσερις ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) είναι ισοδύναμες.

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Μετά τη σημαντική νίκη που πήραμε στην πρεμιέρα στο Ελσίνκι θέλουμε να πάμε ακόμη παραπέρα. Η δεύτερη θέση του ομίλου είναι ο μίνιμουμ στόχος μας αλλά απέναντι στην Φρανκφούρτη μπορούμε να χτυπήσουμε και την πρώτη θέση της βαθμολογίας», ανέφερε αρχικά ο Στέφαν Σβαμπ.

Για να συμπληρώσει ο έμπειρος χαφ: «Και οι 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν αυξήσει σε σημαντικό βαθμό το μπάτζετ τους και πήραν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά, όσο βρίσκομαι εγώ στην Ελλάδα και οι τέσσερις είναι ισοδύναμες και αυτός είναι και ο βασικός λόγος της αντεπίθεσης των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με τέσσερις ομάδες στους ομίλους».

Για την παρουσία 1500 Γερμανών στην Τούμπα: «Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Έτσι και για μας η παρουσία τόσων πολλών φιλάθλων της Άιντραχτ θα είναι κάτι καινούργιο. Περιμένω να δω μια ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα αλλά και στην Φρανκφούρτη στο τέλος του Νοέμβρη όπου θα ταξιδέψουν χιλιάδες δικοί μας οπαδοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ